Header
Header
Header
Header

Overstappen?! Hoe dan?


Vaak nemen we niet eens de tijd om te gaan doen wat we echt belangrijk vinden. De overstap maken we alleen als het pijn doet, een deadline nadert, direct geld wordt verdiend of onze reputatie op het spel staat. Bij overstappen kies je bewust voor:

Overstappen kan in het klein. Of in het groot, samen met je eigen organisatie en met samenwerkingspartners. Met een bestaande coalitie of juist een frisse start.

Deze poster geven we graag cadeau als conversatie starter. De voorkant helpt om stevige thema’s op de juiste schaal te agenderen. De achterkant hebben we in 3 varianten die gezondheid bevorderen: beweging, goede voeding en een groene, energie-opwekkende omgeving. Door ze op te hangen ontstaat al snel een goed gesprek over wat impact heeft en hoe verdere stappen te nemen, persoonlijk, in je organisatie of bestuurlijk.

Lastige opgaven zijn goed concreet te maken met een Challenge. Een concreet doel, een goede mix van uitdagende teams, procesbegeleiding en een effectief pad voor opvolging zijn noodzakelijk voor een zinnige challenge. Zie je mogelijkheden of zit je met een unieke maatschappelijke opgave? Dat horen we graag.

Je kunt een afspraak laten plannen met je directie erbij of even contact met ons opnemen via info@vitalzone.eu.

Bestel of download poster

poster1
poster2
poster3
poster4

Wil je een poster opgestuurd krijgen? Laat ons even weten waar je hem gaat ophangen. Stuur een berichtje naar info@vitalzone.eu ovv van soort poster en je adres. Weten wij waar ie heen moet.

Vitale medewerkers in een gezonde organisatie

Info over deze challenge vind je hier.

Over ons

Onze bijdrage als Vital Zone Instituut is het grootste als we koplopers coachen, coalities verder helpen of als denktank perspectief bieden bij lastige vraagstukken. Waardering krijgen we voor: 

Zie wat we nog meer doen of een greep uit de initiatieven in Brabant.

Benieuwd naar gezonde levensverwachting in je eigen regio of wijk? Kijk hier.